BRASSERIE & FOOD

Meer dan een brasserie

Brasserie Appelmans & Absinthbar serveert smaakvolle Belgische klassiekers met een vleugje Antwerpen. De kosmopolitische invloeden vanuit de haven worden vertaald naar verfijnde smaken. Brasserie Appelmans biedt een breed scala aan gerechten, voor ieder wat wils. De recepten worden uitgewerkt en bereid door een ervaren keukenteam. Een paar keer per jaar wordt de menukaart geüpdatet, maar de klassiekers duiken steeds terug op.

Unieke locatie

Brasserie Appelmans & Absinthbar is een veelzijdige brasserie, gelegen in de schaduw van de kathedraal. Naast de typische uitstraling van de bars biedt het pand oneindig veel mogelijkheden. De verschillende mezzanines geven een ruime en gezellige sfeer. Drie verdiepingen met eigenzinnige eigenschappen.

De begane grond met hoog plafond ademt alles waar de brasserie voor staat. Bij het binnenkomen wordt uw aandacht onmiddellijk getrokken door de bar: een enorm verlicht flessenrek met meer dan 140 verschillende sterke dranken. De donkere tafels en de sfeerverlichting zorgen voor een ruim en huiselijk gevoel.

Op zoek naar een warme sfeer voor een tête-à-tête? Mezzanine één is daarvoor de ideale plaats. Vanaf hier heeft u uitzicht over de hele brasserie. Daarnaast is dit ook een uitstekende plaats om met de hele vriendengroep of andere grote gezelschappen te vertoeven. Onze eerste mezzanine biedt gezelligheid, warmte en voldoende privacy. Onze grote troef? De goudkleurige muur vol details van onze favoriete stad.

Mezzanine twee is de rustige en knusse verdieping van onze brasserie. Wij kunnen deze plaats volledig voor u afscheiden van de brasserie. Er zijn tools aanwezig zoals een beamer en scherm voor vergaderingen of bijeenkomsten. Deze mezzanine is ook te gebruiken, eventueel in combinatie met de Private Bar, voor diners en privéfeestjes.