Bistro Monroe

Met als slagzin ‘Blending old world elegance with a touch of modern boldness’ slaat Monroe niet enkel een brug tussen Oud en Nieuw Zuid in Antwerpen, maar ook tussen de klassieke bistrogerechten van weleer en de meer moderne wereldkeuken.

Gastvrijheid staat centraal en zorgt voor een ontspannen sfeer in de à la carte bistro en relaxte bar. Iedereen vindt zijn gading in Monroe, of u nu komt voor een goed glas bier, een lekker glas wijn, een vakkundig gemaakte cocktail, een lekker bistrogerecht of een uitgebreide lunch. Genieten schrijf je bij ons in hoofdletters, zowel binnen in onze stijlvolle bar & bistro, als buiten op ons gezellig terras.

Gentplaats 1, 2000 Antwerpen

Black Smoke

Black Smoke combineert allerlei Amerikaanse BBQ-tradities voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring. Alleen al een blik werpen op het menu volstaat om u veel goesting te doen krijgen.

Maak u geen zorgen, de beste barmannen van België vullen uw glas bij met hun bekroonde cocktails of een lokaal gebrouwen bier. Krijgt u het al warm? Waarschijnlijk door het eten, en anders kan u ook altijd de knappe bediening de schuld geven … Gelukkig hebben we een bar op het dak met een geweldig uitzicht om verkoeling te vinden! Verrukkelijke cocktails, de beste bieren van Antwerp City Brewery, ‘Yankee low and slow’ en ‘Argentijnse warme en snelle’ gerechten: Black Smoke biedt het allemaal … Het is zelfs mogelijk om de bar te huren voor een privéfeest. Of het uit de hand loopt, ligt dan weer volledig in uw handen!

Boomgaardstraat 1, 2018 Antwerpen

Not Before Ten

Kurt Hereygers en de interieurdesigners van Not Before Ten zijn betrokken bij het ontwerpen en vormgeven van al onze concepten. Naast het feit dat ze echt out-of-the-box denken, ontwerpen ze unieke eyecatchers en denken ze mee in elke stap van het creatieve proces. Het grote voordeel van deze samenwerking is dat ze een hoop ervaring hebben in het ontwerpen van horecaprojecten en zodoende ook veel aandacht besteden aan belangrijke operationele details.

Gentplaats 1, 2000 Antwerpen

Monkeys at Midnight

Deze groep creatievelingen ontwikkelt keer op keer het perfecte merk voor ons. Ze zijn in staat om de vibe van een nieuw concept perfect naar een huisstijl te vertalen en ontwikkelen onze websites en elk grafisch aspect ervan. Door de unieke samenwerking met freelancers houden ze het niveau van creativiteit extra hoog. Alles wordt voor ons op maat gemaakt en dit zorgt ervoor dat we steeds op een unieke manier kunnen communiceren.

Gentplaats 1, 2000 Antwerpen

Partners

Om de kwaliteit altijd te kunnen garanderen werken wij samen met vaste partners. Al jarenlang is er een zeer fijne samenwerking en dankzij hen is Brasserie Appelmans & Absinthbar geworden tot wat het nu is.