Familie en partners - Brasserie Appelmans

The Dirty Rabbit

Bienvenido in The Dirty Rabbit – Cantina y Coctelería!
We nemen u graag mee op een reis naar Latijns-Amerika.

We hebben veel inspiratie voor onze Cantina gevonden in landen als Mexico, Peru, Colombia, Argentinië en Chili. Dus, con mucho gusto, willen we graag ons uitgebreide Latijns-Amerikaanse menu presenteren, dat hopelijk zowel vlees-, visliefhebbers als vegetariërs zal bekoren. Onze Cantina is uitermate geschikt voor een romantische tête-à-tête, een zakelijk diner, een familiebijeenkomst of feesten voor elke gelegenheid. Groot of klein, onze unieke setting past perfect bij uw speciale evenement.

In onze Coctelería bieden we een mooie selectie Latijns-geïnspireerde drankjes. Laat u niet misleiden door de naam, want hoewel cocktails in overvloed zullen stromen, serveren we u ook graag prachtige wijnen, bieren en sterke dranken. Onze Coctelería is de perfecte plek voor elke gelegenheid: om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van een heerlijk aperitief, om uw maaltijd af te sluiten met een kick-ass cocktail na het diner of gewoon om te genieten van een drankje met uw geliefde, vrienden of collega’s.

Hasta la próxima!

Gentplaats 1, 2000 Antwerpen

Black Smoke

Black Smoke combineert allerlei Amerikaanse BBQ-tradities voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring. Alleen al een blik werpen op het menu volstaat om u veel goesting te doen krijgen.

Maak u geen zorgen, de beste barmannen van België vullen uw glas bij met hun bekroonde cocktails of een lokaal gebrouwen bier. Krijgt u het al warm? Waarschijnlijk door het eten, en anders kan u ook altijd de knappe bediening de schuld geven … Gelukkig hebben we een bar op het dak met een geweldig uitzicht om verkoeling te vinden! Verrukkelijke cocktails, de beste bieren van Antwerp City Brewery, ‘Yankee low and slow’ en ‘Argentijnse warme en snelle’ gerechten: Black Smoke biedt het allemaal … Het is zelfs mogelijk om de bar te huren voor een privéfeest. Of het uit de hand loopt, ligt dan weer volledig in uw handen!

Boomgaardstraat 1, 2018 Antwerpen

Not Before Ten

Kurt Hereygers en de interieurdesigners van Not Before Ten zijn betrokken bij het ontwerpen en vormgeven van al onze concepten. Naast het feit dat ze echt out-of-the-box denken, ontwerpen ze unieke eyecatchers en denken ze mee in elke stap van het creatieve proces. Het grote voordeel van deze samenwerking is dat ze een hoop ervaring hebben in het ontwerpen van horecaprojecten en zodoende ook veel aandacht besteden aan belangrijke operationele details.

Gentplaats 1, 2000 Antwerpen

Monkeys at Midnight

Deze groep creatievelingen ontwikkelt keer op keer het perfecte merk voor ons. Ze zijn in staat om de vibe van een nieuw concept perfect naar een huisstijl te vertalen en ontwikkelen onze websites en elk grafisch aspect ervan. Door de unieke samenwerking met freelancers houden ze het niveau van creativiteit extra hoog. Alles wordt voor ons op maat gemaakt en dit zorgt ervoor dat we steeds op een unieke manier kunnen communiceren.

Gentplaats 1, 2000 Antwerpen

Partners

Om de kwaliteit altijd te kunnen garanderen werken wij samen met vaste partners. Al jarenlang is er een zeer fijne samenwerking en dankzij hen is Brasserie Appelmans & Absinthbar geworden tot wat het nu is.