dinerformules

  • Dinerformules worden geserveerd vanaf 15 personen
  • De aantallen en de keuze van het hoofdgerecht verwachten we 5 dagen voor het event
  • Vanaf 50 personen is er één keuze in hoofdgerecht

 

Het 'Markt' menu € 35,00 pp

Belgische kaaskroketten
Klassiek geserveerd met gefrituurde peterselie, citroen

***

Stoofvlees
bereid met Antwerps De Koninck bier met seizoensgarnituur en dikke frieten.

***

Belgische “Callebaut” chocolademousse

Het 'Brasserie' menu € 43,00 pp

Paté de Campagne
Huisgemaakte paté de Campagne, kastanje blini’s, gel van mandarijntjes,  gouden rozijnen door de chef op Aziatische wijze gekruid en Japanse mizuna sla.

of

Zalm ”gravad lax”
Zacht gegaarde, in rode biet en dille gemarineerde zalm met yuzu, kiemen  van groene linzen met texturen van rode biet en zalf van avocado. Geserveerd met kroepoek van garnalen.

***

Oostendse sliptongen
Gebakken Oostendse sliptongen, mousseline met dragon, tartaar van  Zeeuwse mosselen met een tomatensalsa. Geserveerd met dunne frietjes  of een gekookt natuuraardappeltje.

of

Pappardelle
Toscaanse everzwijnragout met ui, wortel, doperwt afgewerkt met  salsa verde in een getomateerde saus en huisgemaakte Toscaanse crumble. Al dente geserveerd.

of
Ballotine van Puy linzen   (Vegetarisch)
truffel olie, courgettebloem, crispy artisjok, gedroogde tomaat, dressing van kombu en matcha thee

***

Crème brûlée

Het 'Appelmans' menu € 45,00 pp

Runder Carpaccio
Dun gesneden rundvlees van het Black Angus ras, krokante artisjok, mosterdkaviaar, schilfers van Grana Padano, rucola, gedroogde cherrytomaat en crispy kamut.

Of

Salade Avocado
Mesclun salade, muntchutney, lentegroenten, gefrituurde avocado.

***

Deense kabeljauw
Smeuïge violet aardappelpuree, gesauteerde boerenkool, doperwten,  boschampignons met bordeaux saus en merg.

of

Buikspek
Met Mort Subite Kriek gelakt buikspek, 6 uur op appelhout en in  ‘Lost in Spice’ gegaard. Geserveerd met crème van butternut gekruid  met ras el hanout, spruitjes, pancetta en blackwellsaus.

of

Ballotine van Puy linzen   (Vegetarisch)
truffel olie, courgettebloem, crispy artisjok, gedroogde tomaat, dressing van kombu en matcha thee

***

Dame blanche
Heerlijk huisgemaakt vanille-ijs met warme Callebaut chocoladesaus en verse slagroom.

 Diner formules worden geserveerd vanaf 15 personen.

 De aantallen en voor/hoofdgerecht keuze verwachten we 5 dagen voor het event. Vanaf 40 personen is er één keuze in hoofdgerecht