dinerformules

  • Dinerformules worden geserveerd vanaf 15 personen
  • De aantallen en de keuze van het hoofdgerecht verwachten we 5 dagen voor het event
  • Vanaf 50 personen is er één keuze in hoofdgerecht

 

Het 'Markt' menu € 35,00 pp

Vitello Tonato
Traag gegaard kalfsvlees, tonijndressing, zongedroogde tomaat, appelkappers, rucola en parmezaanse kaas.

***

Stoofvlees
bereid met Antwerps De Koninck bier met seizoensgarnituur en dikke frieten.

***

Belgische “Callebaut” chocolademousse

Het 'Brasserie' menu € 43,00 pp

Carpaccio van Schotse Black Angus
Dun gesneden rundvlees van het Black Angus ras, krokante artisjok, mosterdkaviaar, schilfers van Grana Padano, rucola, gedroogde cherrytomaat en crispy kamut.

of

Belgische kaaskroketten
Klassiek geserveerd met gefrituurde peterselie, citroen

***

Linguini
Reuze Nigeriaanse gamba’s, zwarte linguini, spinazie, sjalot, gekonfijte knoflook, curry.

of

Malaysian chicken
Op de teppanyaki gebakken maiskip suprème gemarineerd op Oosterse wijze met gember, kurkuma en kokos.
Geserveerd met maiscake, gegrilde groene asperges, gekonfijte tomaten, chai kruidensaus

of
Ballotine van Puy linzen   (Vegetarisch)
truffel olie, courgettebloem, crispy artisjok, gedroogde tomaat, dressing van kombu en matcha thee

***

Crème brûlée

Het 'Appelmans' menu € 45,00 pp

Vitello Tonato
Traag gegaard kalfsvlees, tonijndressing, zongedroogde tomaat, appelkappers, rucola en parmezaanse kaas.

Of

Salade Avocado
Mesclun salade, muntchutney, lentegroenten, gefrituurde sjalot.

***

Salmon Miso
Zacht gegaarde zalm, in yuzu gemarineerde rammenas avocado-munt crème, radijs, Chinese crispy rijstnoedels. Geserveerd met Japanse rijstcake

of

Buikspek
Op appelhout 6 uur  in ‘Lost in spice’ gegaard buikspek, gelakt met Mort Subite Kriek
Libanese tabouleh, gegrilde groene asperges, zure room met sumak, groene kruiden crumble

of

Ballotine van Puy linzen   (Vegetarisch)
truffel olie, courgettebloem, crispy artisjok, gedroogde tomaat, dressing van kombu en matcha thee

***

Dame blanche
Heerlijk huisgemaakt vanille-ijs met warme Callebaut chocoladesaus en verse slagroom.