lunchformules
Onze groepsformules worden geserveerd vanaf 15 personen.
De aantallen en hoofdgerechtkeuze verwachten we 5 dagen op voorhand..
Vanaf 50 personen is er één keuze in hoofdgerecht
Combinatie lunchbordje met kaaskroket, getoast zuurdesembrood met Straciatella di Burrata (zachte verse mozzarella) met tomaat gremoulata en een soepje van de chef.
Combinatie lunchbordje met een garnaalkroket van grijze garnalen, getoast zuurdesembrood met schotse gerookte zalm en een soepje van de chef.
Zachte brioche met een top rundburger. Burger van 150 gram geserveerd met abdijkaas van Maredsous, pittige pepersaus, balsamico uien, tomaat, kropsla, augurk en Belgische frieten
Vitello Tonato Bun
Briochebroodje van Desemenzo, gevuld met een Italiaanse klassieker. Traag gegaard kalfsvlees, tonijnmayonaise, rucola, parmezaan.
***
Callebaut chocolademousse
Frisse salade met op kersenhout gerookte maiskipfilet, Gandaham, groene appel en yoghurtvinaigrette
Of
Salade Avocado
Mesclun salade, muntchutney, lentegroenten, gefrituurde sjalot.
***
Crème brûlée
Belgische kaaskroket
met gefrituurde peterselie, citroen en een schuim van Affligemkaas en XL toast met kruidenkaas
***
Classic fish & chips
Kabeljauw in krokant bierbeslag geserveerd met ingelegde groenten, Belgische frieten en verse tartaarsaus.
***
Vlaams stoofvlees, bereidt met De Koninck bier, seizoensgarnituur, geserveerd met dikke frieten
***
Dame blanche
Heerlijk huisgemaakt vanille-ijs met warme Callebaut chocoladesaus en verse slagroom.