lunchformules

Onze groepsformules worden geserveerd vanaf 15 personen.
De aantallen en hoofdgerechtkeuze verwachten we 5 dagen op voorhand..
Vanaf 50 personen is er één keuze in hoofdgerecht

Appelmans Taloêr lunch veggie € 18.50

Combinatie lunchbordje met kaaskroket, getoast zuurdesembrood met Straciatella di Burrata (zachte verse mozzarella) met tomaat gremoulata en een soepje van de chef.

Appelmans Taloêr lunch vis € 18.50

Combinatie lunchbordje met een garnaalkroket van grijze garnalen, getoast zuurdesembrood met schotse gerookte zalm en een soepje van de chef.

Appelmans Burger Deluxe lunch € 18.50

Zachte brioche met een topkwaliteit “Black Angus” rundsburger van  150 gram,  frisse krulsla, tomaat, krokante ui, crispy bacon, cheddar en Thaise mango currydressing. Geserveerd met Belgische frieten en mayonaise

Appelmans Sandwich lunch € 19.50

Rosbief briochebroodje
Sesambrioche belegd met 5 uur traag gegaarde Simmental rosbief,  gekarameliseerde Spaanse ui, dressing van geroosterde tomaten en balsamico, Franse rucola, tomatensalsa en afgewerkt met gesmolten cheddar.
Geserveerd met dunne frieten.

***

Callebaut chocolademousse

Appelmans Salade lunch € 26.50

Frisse salade met op kersenhout gerookte maiskipfilet, Gandaham, groene appel en yoghurtvinaigrette

Of

Salade Avocado
Mesclun salade, muntchutney, lentegroenten, gefrituurde avocado.

***

Crème brûlée

Appelmans lunch € 31.00

 

Belgische kaaskroket
met gefrituurde peterselie, citroen en een schuim van Affligemkaas en XL toast met kruidenkaas

***

Classic fish & chips
Kabeljauw in krokant bierbeslag geserveerd met ingelegde groenten, Belgische frieten en verse tartaarsaus.

Appelmans Antwerpse lunch € 33.00
Tomatenroomsoep met balletjes

***

Vlaams stoofvlees, bereidt met De Koninck bier, seizoensgarnituur, geserveerd met dikke frieten

***

Dame blanche
Heerlijk huisgemaakt vanille-ijs met warme Callebaut chocoladesaus en verse slagroom.

 

Groepsformules worden geserveerd vanaf 15 personen

De aantallen en hoofdgerecht keuze verwachten we 5 dagen voor het  event.
Vanaf 40 personen is er één keuze in hoofdgerecht