Oudjaarsavond

AFTELLEN NAAR OUDEJAARSAVOND

De eindejaarsperiode komt eraan! Hoog tijd om uw feestoutfit vanonder het stof te halen en te beginnen aan de voorbereiding van de meest fenomenale avond van het jaar. Ons team, met Maître Wim Deweerdt, Chef Eduardo Osada Machado en Barmanager Youssef Benelhadi in charge,  hebben alvast hun uiterste best gedaan om jullie tot in de puntjes te kunnen soigneren op Oudejaarsavond. Met een bruisende start van de avond tijdens het apero-moment met amuses, een diner om mee uit te pakken op Facebook en Instagram en een party met ‘De beste cocktails van’t Stad’, gaan wij het jaar 2019 alvast op een magistrale manier inzetten.  Zorg dat je het niet mist en maak je reservatie op tijd!

We beginnen deze feestavond rond de klok van 18u30 en klinken graag op het oude jaar met een klassieke Grand Champagne Cocktail gemaakt met Champagne Taittinger Prestige Rosé, waarbij we de eerste ‘goesting’ stillen met een selectie heerlijke amuses. Na deze feestelijke start serveren we een prachtig 4-gangen menu met een internationale toets. Na het diner krijgt iedereen de kans om het vuurwerk op de Scheldekaaien te gaan bewonderen.

THE Afterparty

Na het vuurwerk op de Scheldekaaien  is het tijd om de benen los te gooien op de dansvloer. De beats van DJ Soundlimit zullen ervoor zorgen dat zelfs de meest stijve harken zullen twerken als een pro! Feest en dans met ons mee tot in de vroege uurtjes en geniet ondertussen van onze selectie cocktails, bubbles, wijnen en bieren..Er zijn uiteraard ook feestelijke alcoholvrije dranken voor wie Bob is. Als klapper op de vuurpijl krijgt u ook gratis toegang tot The Dirty Rabbit Cantina y Coctelería te Gentplaats 1, 2000  Antwerpen, waar ze met een zwoele Latin party het jaar 2019 zullen inzetten.

4-GANGENMENU INCLUSIEF EEN CHAMPAGNE COCKTAIL, AMUSES, KOFFIE OF THEE EN AFTERPARTY KOST € 99,50. (MENU EXCL. DRANKEN).

Reservatie

via mail naar [email protected]. Na betaling van de volledige menuprijs is uw reservatie pas definitief. Betalingen dienen uiterlijk binnen te zijn op 26/12/2018.

AMUSES

Shiitake & linzen kroketje
Dip van geroosterde paprika en extra virgine olijfolie.

Canneloni van gerookte zalm
Gevuld met Schotse zalm, sjalot, dille en bieslook. Geserveerd met een krokantje van Trammazone brood.

Cherry licked BBQ Beef Rib
12 uur traag gegaard met rozemarijn en afgelakt met Mort Subite Kriek infused BBQ-saus.

MENU

Label Rouge kwartel
Gebakken kwartelfilets met gepekelde paarse bloemkool, crème van Cevennes ui, gepofte zwarte rijst. Afgewerkt met een reductie van kalfsjus, truffel en Cabernet azijn.

Nobashi Garnaal ‘Kataïfi’
Gegaard in ginger-soy reductie. Geserveerd met avocado crème, mirin-sushi-su gemarineerde komkommer en garnalen parels.

Eendenborst
Gebakken eendenborst, gelakte pastinaak, crème van butternut pompoen geparfumeerd met raz el hanout, cake van Limburgse zwarte pens en Schone van Boskoop appeltjes en getruffeerde poivrade saus.

Ile flottante
De super zachte Franse classic opnieuw uitgevonden door onze chef patissier met framboos, duindoornbes, vanille en yoghurt.

* Vraag gerust naar onze vegetarische alternatieven bij uw reservatie !