Partners

Kaasmeester Van Tricht

Kaasmeester Van Tricht is een begrip in binnen- en buitenland. Wij werken graag met Michel en Frederic samen omwille van hun enorme kennis over kazen en omdat ze een autoriteit zijn op het gebied van het rijpen van kazen. Ze kopen rechtstreeks bij de producenten aan en zorgen voor een perfecte rijping in de rijpkelders van Stadsbrouwerij De Koninck. Je kan daar trouwens ook hun degustatieruimte en prachtige winkel bezoeken.

www.kaasaffineurs-vantricht.be

De Laet & Van Haver - The Butcher’s Store

Topslager Luc De Laet van De Laet & Van Haver uit Hove selecteert de beste zelfgemaakte charcuterie en prachtige, al dan niet, gerijpte vleessoorten voor onze restaurants & bars. In Hove runnen ze een waanzinnige slagerij & restaurant maar je kan ook een bezoek brengen aan The Butcher’s Store, hun ultrahippe slagersatelier, in Stadsbrouwerij De Koninck.

www.butchersstorehove.be

Hilux-Hillewaert

Voor zowel onze restaurant-, brasserie- als pop-upkeukens werken we al jarenlang samen met de professionals van Hilux-Hillewaert en Palux. Hun gevoel voor detail en kwaliteit in combinatie met een uitstekende service zorgt ervoor dat we steeds kunnen beschikken over topkeukens die voor onze chefs op maat zijn gemaakt.

www.hilux-hillewaert.be

Demeyere- Staub

Goed eten verdient goed materiaal, daarom snijden we de steaks met de messen van Zwilling en werken we vol trots met de gietijzeren creaties van Staub en de pannen van Demeyere. Duurzame topmerken!

www.demeyere-online.com / www.staub-online.com

CARMANS

De topslagers van Carmans uit Beringen zijn echte kwaliteitsmaniakken en zorgen onder andere voor de mooiste stukken vlees nodig voor ons Amerikaanse low & slow-verhaal. Ribs, beef ribs, Boston Buds en natuurlijk brisket van de hoogste kwaliteit worden speciaal voor ons gezocht en voorbereid. Daarnaast is het een plezier om met hen op zoek te gaan naar unieke stukken duurzaam vlees. Carmans blinkt daarbovenop nog eens uit in een fantastische service en ondersteuning.

www.carmansnv.be

Bacardi-Martini

Elke bezoeker die bij ons langskomt, kan vaststellen dat we een grote voorliefde voor cocktails en mooie sterke dranken hebben. Daarom kiezen we ervoor om intensief samen te werken met Bacardi-Martini. Ze hebben een fantastisch assortiment met unieke spirits én zorgen voor een zeer goede begeleiding van onze bartenders. Het is voor ons een groot plezier om met de unieke merken zoals o.a. Bacardi, Martini, Bombay Sapphire, Jack Daniel’s, St-Germain, Grey Goose en Patrón aan de slag te gaan.

www.bombaysapphire.com / legacy.bacardi.com / www.jackdaniels.com / www.greygoose.com / www.patrontequila.com

Rémy Cointreau

We werken al jarenlang samen met de professionals van Rémy Cointreau. Ze hebben een grote passie voor Rémy Martin Cognacs, Mount Gay Rum, likeuren en natuurlijk Cointreau. Met een aanbod van gepaste trainingen, incentives en trips zorgen ze ervoor dat onze bartenders en het bedienend personeel zich goed kunnen scholen.

www.remymartin.com / www.remy-cointreau.com

Alken-Maes

Bieren spelen een ongelooflijk belangrijke rol in onze bars en restaurants. Ons partnership met Alken-Maes bestaat al meer dan vijftien jaar lang. Met trots serveren we elke dag een brede waaier van hun topbieren en we zijn vereerd om Cristal Alken als onze huispils te mogen tappen.
Dankzij hun unieke ondersteuning kunnen wij ons blijven ontwikkelen.

www.alken-maes.be

Duvel Moortgat

De toekomst is aan de speciale bieren en craftbieren! Omwille van het grote assortiment binnen- en buitenlandse topbieren werken we al heel lang samen met brouwerij Duvel Moortgat. Hun visie, liefde voor het ambacht en atypische marketing leiden tot een hele mooie samenwerking met onze restaurant- & bargroep.

www.duvelmoortgat.be / www.dekoninck.be

Fïnley Premium Mixers

Dankzij onze unieke samenwerking met Fïnley Premium Mixers gebruiken we hun mooie selectie tonics en mixers. Of het nu gaat over verleidelijke gins-tonics, Horse’s Necks of Moscow Mules, we kiezen bewust voor de unieke kwaliteit en originaliteit van deze topproducten.

nl.cocacolabelgium.be/finley

Campari

We houden van kwaliteit en traditie met een mooie twist, en Campari doet dat ook. Onze bartenders zijn fan van hun topmerken zoals Bulldog Gin, Espolòn Tequila en Aperol maar bovenal van Campari om legendarische Negroni’s mee te maken. Klassiek is het nieuwe hip!

www.campari.com

Coca-Cola & Coca-Cola Spirits

Al van bij de start in 1997 werken we intensief samen met Coca-Cola. Hun groot assortiment gecombineerd met hun innovatieve aanpak en topproducten zoals Chaudfontaine dragen bij tot het perfecte huwelijk. Ook werken we inmiddels intensief samen met de Spirits Division van Coca-Cola. We vertegenwoordigen hen met prachtige merken zoals Disaronno, The Macallan, Highland Park en Brugal om er maar een paar te noemen. We zijn er tevens trots op dat we met Stuart Catering & Liquid League mogen instaan voor de events van The Perfect Mix van Coca-Cola. Een uniek concept rond prachtige mixed drinks met een extra twist die we op grote events en festivals mogen schenken aan duizenden gasten.

nl.cocacolabelgium.be
www.cocacola.be/chaudfontaine/nl/home/
www.disaronno.com

Dell’Oro - Caffè Vergnano

Meer dan vijftien jaar werken we intensief samen met Vinalfood en Dell’Oro. In onze verschillende zaken en tijdens evenementen van Stuart Catering serveren we hun Italiaanse koffie Caffè Vergnano. Daarnaast zorgen de boys & girls van Dell’Oro ervoor dat we de beste Italiaanse producten en leukste wijnen in onze bars en restaurants kunnen aanbieden.

shop.delloro.be

Champagne Piper-Heidsieck

“In a perfect world, everyone would have a glass of Champagne every evening.”
Start uw lunch of diner met een van de prachtige Champagnes van Piper-Heidsieck.
Met meer dan 150 jaar familietradities is Piper-Heidsieck niet enkel superieur in kwaliteit, maar ook één van de meest bekroonde Champagne huizen van de afgelopen eeuw.

www.piper-heidsieck.com

VA.S.CO - Valuable Savours Company

Taste the world.
VA.S.CO verwijst naar de bekende ontdekkingsreiziger die de weg naar smaak en verfijning vrijmaakte. Net als VA.S.CO selecteren wij steevast kwaliteitswijnen vanuit alle hoeken van de wereld waarmee we jullie op ontdekkingsreis willen nemen! Dit alles voor het ultieme tafelplezier.

www.vascogroup.com

Pozzovino

Een jong maar zeer dynamisch wijnbedrijf en groothandel ontstaan uit een passie voor wijnen uit de Oude en Nieuwe Wereld.
Sinds enkele jaren is Pozzovino één van onze vaste partners in het zoeken van innovatieve en out-of-the-box wijnen om zo in te spelen op de nieuwste wijntrends.

https://pozzovino.be/

Magnus Kwaliteitswijnen

Sedert 20 jaar hebben we een nauwe samenwerking met het voormalige Cavens Wijnen en nu Magnus Kwaliteitswijnen, de leverancier van onze huiswijnen in Brasserie Appelmans, gemaakt door de Belgische wijnmaker Luc Pirlet. Een combinatie die zorgt voor een top prijs-kwaliteitverhouding voor onze gasten. Tevens hebben ze prachtige klassiekers in hun groot assortiment en op die manier creëren we een mooie balans tussen klassieke en nieuwe wereldwijnen.

www.magnuswijnen.be