BIJNA 20 JAAR KLASSIEKE BRASSERIE MET KOSMOPOLITSCHE INVLOEDEN

Brasserie Appelmans is een veelzijdige brasserie, gelegen in de schaduw van de kathedraal. De bijzondere indeling van ons pand, met haar bars en mezzanines, maakt van Brasserie Appelmans de ideale plaats om groepen van 15 tot 180 personen te ontvangen. Met een goede balans tussen gastvrijheid, verfijnde gerechten en elegante drinks zijn we de perfecte locatie voor een zakelijke ontmoeting of een familiale aangelegenheid.

Onze eerste mezzanine biedt gezelligheid, warmte en voldoende privacy voor uw groep. Mezzanine twee, die volledig afgescheiden kan worden, is de rustige en knusse verdieping van onze brasserie. Door de veelzijdigheid van de verschillende verdiepingen zijn er tal van mogelijkheden, zodat we altijd de perfecte setting van uw event kunnen bieden: van netwerkrecepties met fingerfood, seated dinners, walking dinners tot een food-court met buffetten. Onze Private Bar kan additioneel dienen als aperitiefruimte of fungeren als sfeervolle huiskamer voor een ‘pousse-café’, een perfecte ‘finishing touch’ van uw avond.

BRUNCH

Met de Big Apple Brunch in Brasserie Appelmans brengen we het echte luxe brunchgevoel terug naar Antwerpen. Het is een beetje zoals op reis gaan naar ‘The city that never sleeps’. Onze brunch legt de link tussen de Antwerpse haven en New York, waarnaar vele emigranten in het begin van de negentiende eeuw vertrokken met de schepen van de Red Star Line. Elke eerste zondag van de maand kunt u tussen 11 uur en 14 uur genieten van deze uitgebreide brunch. Hierbij kiest u ‘à volonté’ uit een smeltkroes van klassieke en internationale gerechten met unieke smaken die geserveerd worden op de verschillende verdiepingen van onze brasserie. Geniet van deze brunch inclusief verse sappen, barista koffies en waters voor € 39,50 p.p. Voor kinderen van 3 t.e.m.12 jaar is er een speciaal tarief van € 12,75 p.p. Kinderen t.e.m.3 jaar gratis. Op andere dagen kunt u voor gezelschappen vanaf 40 personen een aangepaste versie van deze brunch boeken, tussen 11 uur en 15 uur.

LUNCH, DINNER OF DRINKS?

Op zoek naar de ideale lunch of diner plek voor uw gezelschap? Brasserie Appelmans is uitermate geschikt voor een sfeervolle lunch of diner.

De locatie, in de schaduw van de Kathedraal, is een grote troef voor organisatoren op zoek naar een snelle lunch of een uitgebreid diner. Voor een bedrijfsuitstap of voor een groep vrienden of familieleden. Wij hebben voor u al enkele formules samengesteld, maar het is ook perfect mogelijk een menu op maat te maken. Van broodjeslunch tot een all-in formule met aangepaste drankenformules en alles hier tussenin, alles is mogelijk.

VERGADERARRANGEMENTEN EN RECEPTIE

Heeft u graag catering en meeting faciliteiten onder één dak voor uw vergadering of salesmeeting?

In ons ruime pand zijn er verschillende mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen. Samen bekijken we het meest gepaste format voor uw zakelijk event. Onze tweede mezzanine leent zich bijvoorbeeld perfect voor een opstelling voor doeltreffende meetings. Onze eerste mezzanine, in combinatie met de Private Bar, is bijzonder geschikt voor vergaderingen met een netwerkmoment, waarbij we in de pauze of ter afsluiting van het event kwalitatieve food en drinks voor uw gezelschap voorzien. Het team van Brasserie Appelmans installeert de beste setting voor uw meeting of aanvullend netwerkmoment met borrel, walking dinner of cocktails in de bar.

RESEVERVEREN

Interesse? Stuur alvast vrijblijvend een mail naar [email protected] voor nog meer informatie.

Naast het assortiment dranken, smaakvolle gerechten en onze sfeervolle locatie kunt u ook een stukje Appelmans weggeven of in huis halen. Onze cadeautips? De verschillende cadeaubonnen! Misschien mag u dan zelf ook mee.

Neemt u graag een beetje Brasserie Appelmans mee naar huis? Dan raden wij u ons unieke Bar & Food boek aan.

Meer inspiratie nodig voor geschenken? Ga dan snel naar onze webshop.