Groepen

De bijzondere indeling van ons pand, met haar bars en mezzanines, maakt van Brasserie Appelmans een ideale plaats om mensen samen te brengen. Dat kan zijn voor een zakelijke ontmoeting, plezante aangelegenheid, een combinatie van de twee of alles daartussenin. Dit alles aangevuld met een goede balans tussen gastvrijheid, verfijnde gerechten en elegante drinks.

Door de veelzijdigheid van de verschillende verdiepingen zijn er tal van mogelijkheden. De flexibiliteit zorgt ervoor dat we altijd de perfecte setting voor uw event kunnen bieden. Van een netwerkreceptie tot een chic diner tijdens een gala, het kan. Als extra kan de Private Bar dienen voor een heerlijk aperitief in stijl of fungeren als sfeervolle huiskamer voor een ‘pousse-café’, een perfecte ‘finishing touch’ van uw avond.

Puur zakelijk

Zakelijke bijeenkomsten bezorgen u vaak al meer dan genoeg hoofdbrekens. Daarom doen wij de rest. Bij ons krijgt u catering en de nodige faciliteiten onder één dak. De ruimtes van Brasserie Appelmans zijn geschikt voor gezelschappen van klein naar groot. Wij bieden voor elke groep een geschikte formule aan. Mezzanine twee biedt de ideale ruimte voor efficiënte meetings in een aangename omgeving. Daarnaast reserveren we de eerste mezzanine of Private Bar voor een pauze, lunch, diner of netwerkmoment waarbij we kwalitatieve gerechten, snacks en drankjes voor u hebben klaarstaan.

Zakelijk met een vleugje ambiance

Het nuttige aan het aangename koppelen met Eat & Meet als thema? In een sfeervol en gezellig kader een zakelijke bijeenkomst organiseren? De nodige faciliteiten voor uw meeting of seminarie zijn aanwezig op de tweede mezzanine. De uitgelezen plaats voor uw netwerkmoment in een privéomgeving met verrassende food & drinks arrangementen. Voor de meer intieme aangelegenheden kunt u kiezen voor de typische ‘speakeasy-stijl’ bar.

Ambiance en amusement

Gezellig tafelen en praten. Beleeft u onze brasserie liever in haar totaliteit of kiest u eerder voor een privéaangelegenheid? Wij beschikken over diverse mogelijkheden. Wij verzorgen met liefde een bottled cocktail, een zittend diner, receptie met fingerfoods of creëren een heuse food-court van buffetten voor u. Een sfeervol aperitiefmoment in de Private Bar met daarna een walking dinner, het kan allemaal. Wij bieden u verschillende arrangementen die volledig conform uw wensen worden aangepast.

Arrangementen

Onze arrangementen geven u een goed beeld van de mogelijkheden en dienen als inspiratie. Vanuit dit punt werken we samen naar de perfecte formule die bij uw concept past.

Reserveren

Interesse? Stuur een mail naar [email protected].

Heeft u speciale wensen? Wij werken graag een persoonlijke offerte voor u uit.

Naast het assortiment dranken, smaakvolle gerechten en onze sfeervolle locatie kunt u ook een stukje Appelmans weggeven of in huis halen. Onze cadeautips? De verschillende cadeaubonnen! Misschien mag u dan zelf ook mee :-).

Neemt u graag een beetje Brasserie Appelmans mee naar huis? Dan raden wij u ons unieke Bar & Food boek aan.

Meer inspiratie nodig voor geschenken? Ga dan snel naar onze webshop.