groepen

  

"Brasserie Appelmans" is uitermate geschikt voor het ontvangen van groepen in een stijlvol kader, midden in de bruisende Antwerpse binnenstad en letterlijk en figuurlijk in de schaduw van de Kathedraal.

Door de polyvalente indeling van de brasserie, mezzanines en de twee bars kunnen we groepen van 20 tot 200 personen plaatsen. Vrijdag en zaterdagavond kunnen wij geen groepen aannemen die groter zijn dan 10 personen.

De twee gezellige mezzanines van "Brasserie Appelmans" hebben beiden interessante troeven. De kleine mezzanine die over de brasserie en de bar uitkijkt biedt plaats aan groepen tot 40 personen terwijl de grote mezzanine plaats biedt aan groepen tot 90 personen. De grote mezzanine beschikt bovendien nog over een private bar die gebruikt kan worden voor het aperitief of de 'pousse café'. We kunnen lunch, diner, receptie, seminarie, bedrijfsfeesten verzorgen.
Voor zulke gelegenheden zijn er verschillende formules ontwikkeld die zijn samengesteld uit klassieke Belgische gerechten en hun moderne varianten. Presentatie, kwaliteit, "back to basics" en een goede prijs/kwaliteit zijn onze belangrijke troeven.
U kunt kiezen voor een drankenformule met goede huiswijnen of een arrangement met meer verfijnde wijnen. Op onze drankenkaart vindt u een uitgebreide selectie topwijnen en sterke dranken.
Voor vegetariërs of mensen met speciale diëten passen we graag en creatief de gerechten aan.

Heeft u speciale wensen dan luisteren we hier graag naar en werken we met plezier een persoonlijke offerte uit.
Stuur een mail naar  [email protected] en wij nemen snel contact op met u!

groepen_Fotor

Een geschenk voor uw gasten?!

We voelen ons vereerd dat u ervoor koos om met ons in zee te gaan en dat we voor uw gasten mogen zorgen. Maar misschien speelde u ook reeds met de gedachten om uw gasten extra te verwennen en wil u hen een fijne herinnering meegeven?!

Dan suggereren we u graag het boek “BAR & FOOD”, geschreven door Kasper Stuart (eigenaar Brasserie Appelmans & Absinthbar) en foodwriter Marc Declercq (www.foodwriters.be). Een prachtig boek over cocktails, brasseriegerechten en muziek van Brasserie Appelmans en zijn bars. 256 pagina’s full colour met een speciale “glow in the dark”-cover en QR-codes om filmpjes en muziek te downloaden!

Even bladeren? Klik op onderstaande link.

| PREVIEW BAR&FOOD |

Voor meerdere exemplaren stellen we u graag volgende prijzen voor:

Vanaf 5 exemplaren:

€ 23,00/boek – korting 2,5%

Bij aankoop van meer dan 10 exemplaren

€ 22,40/boek – korting 5%

Bij aankoop van meer dan 20 exemplaren

€ 21,80/boek – korting 7,5%

Bij aankoop van meer dan 30 exemplaren

€ 21,20/boek – korting 10%

Prijzen exclusief 6% BTW