DINER DANSANT

De eindejaarsperiode komt eraan! Hoog tijd om ons voor te bereiden op de meest fenomenale avond van het jaar. Ons team met gastheer Alberto Signer, chef Bappa Mandal en barmanager Wim Deweerdt in charge, heeft alvast haar uiterste best gedaan om u tot in de puntjes te verwennen op oudejaarsavond.

Een bruisende start van de avond tijdens het aperomoment met Champagne en amuse, een diner om mee uit te pakken op Facebook en Instagram en een party met ‘De beste cocktails van ’t Stad’. Stuk voor stuk troeven om het jaar 2022 op een magistrale manier in te zetten. Zorg dat u het niet mist en reserveer tijdig!

We beginnen deze feestavond rond de klok van 18u30 en klinken graag op het oude jaar met een glas Piper-Heidsieck Essentiel by Taste!, waarbij we de eerste ‘goesting’ stillen met een heerlijke amuse.

Na deze feestelijke start serveren we een prachtig viergangenmenu met internationale toetsen.

Oudejaarsmenu

Aperitief
– Champagne Piper Heidsieck Essentiel by Taste!
– Coquille St-Jacques met rode biet en yuzu-dressing.

***
Ravioli van kreeft, langoustine en zalm met babyspinazie, tomatenchutney en basilicum. Afgewerkt met een velouté van citroengras en venkel.

***
Consommé met truffeltortellini op smaak gebracht met Late Bottled Vintage Porto.

***
Hertenfilet met pastinaakpuree, gebraiseerde rode kool, pastinaakchip en pompoenflan, afgewerkt met een zachte bordelaisesaus.

***
Millefeuille met frambozenmousse, chocolade, Italiaanse meringue, citroen en basilicum, afgewerkt met slagroom en geserveerd met vanille-ijs van Jitsk.

***
Caffè Vergnano espresso of thee

 

Indien gewenst voorzien we graag een volledig vegetarisch menu op aanvraag.
Heeft u bepaalde allergieën of dieetwensen waar we rekening mee dienen te houden? Gelieve die ruim op voorhand kenbaar te maken (uiterste datum 21/12/2021).

DINER DANSANT: €99.00
18:30 – 23u

Viergangenmenu inclusief glas Piper-Heidsieck Essentiel Champagne, amuse, koffie of thee.

Reservatie aanvragen via mail: [email protected]
Pas na betaling van de volledige menuprijs is uw reservatie definitief. Betalingen dienen uiterlijk binnen te zijn op 23/12/2021.