Winter Celebrations

Lieve vrienden van Appelmans & Absinthbar,

De koudste maanden van het jaar staan voor de deur. Samen met ons team hebben we voor u een hartverwarmend decemberprogramma samengesteld. Of het nu gaat over één van onze unieke brunchen, speciale kerstsuggesties of over hét eindejaarsfeest van het jaar, we nemen u feestelijk uitgedost mee naar 2022. Haal dus uw mooiste kleding uit de kast en dress up for the occasion!

Brasserie Appelmans en zijn twee bars zullen zoals elk jaar baden in een super gezellige kerstsfeer. Onze menu- en drankenkaarten zullen doorspekt zijn met zalige najaarsklassiekers. Reden genoeg om even langs te komen of een bezoek aan de kerstmarkt en/of ijspiste te combineren met een fijne lunch, diner of drink in onze brasserie. Op deze pagina vol feestelijkheden kunt u de meeste informatie terugvinden. Heeft u toch nog andere plannen met de familie of wensen voor uw bedrijf dan regelen we even graag al uw feestelijkheden op maat.

We wensen u alvast hele fijne feestdagen en tot snel!

Alberto Signer en het Appelmans & Absinthbar team

  • The Big Sint Brunch
  • Kerst in Brasserie Appelmans
  • Big New Year’s Brunch
  • Extra luxueus?
  • Oudjaar

Scroll down for all info

THE BIG SINT BRUNCH

Zondag 5 december

Op 5 december vieren we op een unieke, eigenwijze en volwassen manier de verjaardag van de Sint met onze Big Sint Brunch. Een feestelijke variant op onze Big Apple Brunch maar dit keer met de Sint in de hoofdrol.

Om te bewijzen dat de verjaardag van Sinterklaas ook een feest is voor grote kinderen zorgt dj Maaike De Waele voor een stevige portie brunch- en dansmuziek. Samen met Tank 7 van Boulevard Brewery uit Kansas City brengen we een fantastisch aperitief op tafel.

Met de Big Sint Brunch in Brasserie Appelmans brengen we het echte luxe brunchgevoel terug naar Antwerpen. Het is een beetje zoals op reis gaan naar ‘The city that never sleeps’. Onze brunch legt de link tussen de Antwerpse haven en New York, waarheen vele emigranten
in het begin van de negentiende eeuw vertrokken met de schepen van de Red Star Line.

Kom genieten van deze uitgebreide brunch. Daarbij kunt u ‘à volonté’ kiezen uit een smeltkroes van klassieke en internationale gerechten met unieke smaken, die geserveerd worden op de verschillende verdiepingen en in de verschillende bars van onze brasserie.

Big Sint Brunch: € 39,50 p.p.
Geserveerd van 11:00 tot 14:30 uur.

KERST IN BRASSERIE APPELMANS

KERST 24, 25 en 26 december

Brasserie Appelmans & Absinthbar zijn geopend voor lunch en diner op vrijdag de 24ste (kerstavond), zaterdag de 25ste (Kerstdag) en zondag de 26ste (tweede Kerstdag). Tijdens deze dagen presenteren we, naast ons à la carte menu, ook nog een aantal zalige kerstsuggesties en cocktails om het extra feestelijk te maken. Zorg er wel voor dat u voor deze dagen tijdig online reserveert. Het is in deze periode steeds bijzonder druk in de Antwerpse binnenstad.

De openingsuren voor kerst en nieuwjaar kunt u altijd terugvinden op onze website www.brasserieappelmans.be of via onze socialmediakanalen.
Op oudejaarsavond serveren we een viergangendiner gevolgd door een heerlijke dansavond om feestelijk het nieuwe jaar in te zetten.

BIG NEW YEAR’S BRUNCH

Zondag 2 JANUARI 2022

Op zondag 2 januari geven we meteen plankgas met onze superdeluxe Big New Year’s Brunch. Na onze geweldige oudejaarsavond gaan we op hetzelfde elan door om het begin van 2022 te vieren. We doen dit volledig in de stijl van onze bekende Big Apple Brunch en dompelen jullie onder in de smeltkroezen van New York & Antwerpen, Belgium meets the USA dus!

We maken er een waar familiefeest van en zorgen voor een hoop leuke verrassingen voor jong en oud. Ook onze huisfotograaf is van de partij om al die mooie feestvierders te fotograferen. Zorg er dus voor dat u er feestelijk uitziet! Onze huis-dj Christian Smits aka CriCri72 zorgt bovendien voor zalige brunch tunes die perfect bij een lazy Sunday passen.

Samen met St-Germain & Piper-Heidsieck Essentiel Champagne trakteren we u op een fantastisch aperitief om in stijl aan deze feestelijke zondag te beginnen. Voor diegenen die graag op de detox toer gaan, verzorgen we een aantal zalige versgemaakte sappen.

Met de Big New Year’s Brunch in Brasserie Appelmans brengen we het echte luxe brunchgevoel terug naar Antwerpen. Het is een beetje zoals op reis gaan naar ‘The city that never sleeps’. Onze brunch legt de link tussen de Antwerpse haven en New York, waarheen vele emigranten in het begin van de negentiende eeuw vertrokken met de schepen van de Red Star Line.

Kom genieten van deze uitgebreide brunch. Hierbij kiest u ‘à volonté’ uit een smeltkroes van klassieke en internationale gerechten met unieke smaken, die geserveerd worden op de verschillende verdiepingen en in de verschillende bars van onze brasserie.

Big New Year’s Brunch: € 39,50 p.p.
Geserveerd van 11:00 tot 14:30 uur.

Valt er wat te vieren of wilt u het extra luxueus?

Geniet dan met bubbels à volonté tijdens deze brunch met onze speciale drankenformules.

Bubbels Brunch: € 59 p.p.
Voor de liefhebbers van heerlijke Italiaanse bubbels serveren we onze Spumante
‘Massimo Leone Falanghina’ à volonté tijdens de brunch.

Champagne Brunch: € 79 p.p
Dit is het nec plus ultra brunchfeest waar we onze eigen versie van Champagne
Piper-Heidsieck Essentiel Brut à volonté schenken tijdens de brunch. Nog nooit was een zondag zo feestelijk: